Algemene voorwaarden


ALGEMENE VOORWAARDEN
- MUCHA FINCA FRANCHISING  S.L.,B-54711700, wonende aan de Avenida del Mediterraneo 64, lokaal 2, postcode 03503, Benidorm (Alicante), handelend onder de handelsnamen Euroloix Huisvesting en Benidormbooking.com in de alinea van toeristische accommodatie.
- Benidormbooking.com biedt exact dezelfde geboekte accommodatie op zijn website, zonder wijzigingen plaats, plant, functies, apparatuur en uitzicht.
- Al onze accommodaties ze leasen in perfecte staat, met alle apparatuur die wordt beschreven in elke aankondiging van onze website goed en zonder schade functionerende
- U bent verplicht bekend te Benidormbooking.com de dag van de inschrijving, elke vorm van storing of schade aan het gehuurde eventueel te maken. Anders gasten Benidormbooking.com gebracht alle uitgaven als gevolg van schade in de huizen die op het moment van vertrek (check out) zonder voorafgaande kennisgeving hebben verhuurd. Schriftelijke bevestiging van relevante rekeningen.
- Benidormbooking.com niet in geslaagd liquide onderpand is vereist voor alle gasten operatieve creditcard als borg voor eventuele schade. Een vertrek (check out) na controle dat er geen schade gasten verstrekte credit card gegevens, zullen worden vernietigd door Benidormbooking.com, kunnen de gasten Benidormbooking.com deze vernietiging te eisen.
- U kunt annuleren of uw reservering wijzigen zonder aanklacht of boetes van welke aard dan ook, tot 30 dagen voor aankomst (check-in). Als u wilt uw reservering later veranderen (minder dan 30 dagen na aankomst) moeten contact opnemen met Benidormbooking.com en rapporteert dergelijke wijzigingen als zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Als u uw reservering annuleren 30 dagen voor aankomst, het volledige bedrag in rekening gebracht Benidormbooking.com.
- In het geval van de gevraagde meer gasten accommodatie, Benidormbooking.com wordt het hele verblijf en ontslaat de gast of gasten niet op de hoogte, ze moeten ergens anders verblijven voor zelfstandigen.
- Benidormbooking.com huisdieren zijn niet toegestaan ​​in de meeste van de accommodatie, en die zelf mogen, de gast moet de aard en de kenmerken van het huisdier op het moment van boeking te melden.
- Benidormbooking.com biedt zijn gasten klacht vormen. Gasten die symptomen van dronkenschap of ongepast gedrag vertonen, worden niet toegelaten en hebben geen recht op restitutie of compensatie, waardoor de volledige reservering verloren gaat.
- Benidormbooking.com behoudt zich het recht van toelating.
- In geval van overboeking, moet Benidormbooking.com huisvesting van gelijk of beter dan ze beweren de gasten zonder extra kosten.
- Benidormbooking.com maakt gebruik van externe leveranciers in de kaartverkoop, dus het wijst elke verantwoordelijkheid.
- Voor een verblijf langer dan 15 dagen, Benidormbooking.com bieden de gasten een complete verandering van handdoeken en beddengoed.
- Benidormbooking.com aanbod in de gereserveerde accommodatie, een volledige set van beddengoed of dergelijke en twee handdoeken per gast, blijft gelijk aan of minder dan 7 dagen. Indien de herziening van het pand het missen van een handdoek of bedlinnen, zal dit in rekening worden gebracht op de gastenlijst credit card ter plaatse. Handdoeken geldt een toeslag van 30 € en beddengoed € 20 per stuk.
- Benidormbooking.com bood bij de meeste vestigingen International Television zonder zorgen voor de weergave van alle internationale zenders. die met ingebouwde beschikbaarheid bij de lokale systemen weergegeven.
- Benidormbooking.com bieden het gastbesturingssysteem noodtelefoon 24 uur.
- Benidormbooking.com kan niet veranderen de prijzen bevestigde reserveringen.
- Benidormbooking.com behoudt zich het recht voor om prijzen volgens uw gemak, evenals de uitvoering van de deals op data die niet zijn voorbehouden veranderen.
- Benidormbooking.com geëxporteerde gegevens gasten aan de bevoegde autoriteiten in overeenstemming met de wet.
- Accommodaties met parkeerplaats (geen centrale verwarming), geen garantie voor hun beschikbaarheid in het hoogseizoen.
- Elke inrichting wordt bestuurd door zijn eigen interne regels van de gemeenschap, zodat de gasten akkoord met deze regels.
- Benidormbooking.com niet verantwoordelijk voor de bedrijven die zijn werk doet in het buiten het seizoen, want elk gebouw is onafhankelijk en door de interne regels, zonder de verplichting om Benidormbooking.com dergelijke werken te melden.
- Benidormbooking.com bieden gasten de mogelijkheid om te bieden voor een verblijf langer dan 15 dagen op het terrein in het laagseizoen. Die zijn onderworpen aan de goedkeuring van de eigenaren
- Benidormbooking.com bestraffen gasten die in late check na 23:30 uur lokale tijd, met 50 € supplement.
- Het is de plicht van alle gasten, gepresenteerd bij aankomst in ons kantoor in te checken met je documentatie. Ons kantoor is gevestigd op 64 Avenue Middellandse Zee, de lokale 2 gebouw Oasis, onder de handelsnaam Euroloix Real Estate - Benidormbooking.com, recht tegenover het Casino.
- En voor de goede orde, ze accepteren dit document, kopiëren en kopiëren naar een enkel effect, op het moment van boeking. In geval van onenigheid, acceptanten vallen onder de bevoegdheid van de rechtbanken van Benidorm.