Algemene voorwaarden


ALGEMENE VOORWAARDEN EN REGELS

• MUCHA FINCA FRANCHISING S.L, B-54711700, met adres op Avenida del Mediterráneo 64, lokaal 2, postcode 03503, Benidorm (Alicante), handelt onder de handelsnaam Benidormbooking.com (hierna Benidormbooking.com) in het huidige gedeelte van toeristische accommodatie.

• Alle woningen zijn onderworpen aan de wet op de toeristische accommodatie goedgekeurd door wetsdecreet van 11 februari 1997.

Reserveringen en voorwaarden

De houder van de reservering en de ondertekenaar in het geval van een andere persoon, nemen in dit contract alle verantwoordelijkheid op zich die hierin is overeengekomen.

• Benidormbooking.com biedt precies dezelfde accommodatie die op haar website is gereserveerd, zonder wijzigingen in locatie, plattegrond, kenmerken, uitrusting en uitzicht. Uw toegangstijd is vanaf 16.30 uur (hoogseizoen kan worden uitgesteld tot 18.00 uur) en uw vertrektijd is maximaal 11.00 uur.

• Over het algemeen kunnen gasten de reservering annuleren of wijzigen zonder kosten of boetes van welke aard dan ook, tot 30 dagen voor aankomst (check-in) Controleer de voorwaarden op hun platform waar ze de oorspronkelijke reservering hebben gemaakt. In het geval dat gasten hun reservering na de deadline willen wijzigen, moeten ze contact opnemen met Benidormbooking.com en hen op de hoogte stellen van de wijzigingen, die afhankelijk zijn van beschikbaarheid. Als gasten hun reservering 30 dagen voor aankomst annuleren, zal Benidormbooking.com het volledige verblijf in rekening brengen of, als dat niet lukt, de reserveringsvoorwaarden op hun oorspronkelijke platform raadplegen. In het geval van kortingen en toeslagen wordt het gevraagde bedrag als aanbetaling niet geretourneerd en is de reservering niet restitueerbaar.

• Benidormbooking.com behoudt zich het recht op toegang voor. Gasten die symptomen van dronkenschap of ongepast gedrag vertonen, worden niet toegelaten en hebben geen recht op restitutie of compensatie, waardoor de gehele reservering verloren gaat.

• Benidormbooking.com zal de gegevens van de gasten exporteren naar de bevoegde autoriteiten volgens de wet.Het is verplicht om jezelf bij het inchecken te presenteren met de originele en geldige documentatie.

• Gasten accepteren dat Benidormbooking.com hun gegevens kan verstrekken aan de administratie van de gemeenschap van eigenaren van de gereserveerde accommodatie indien daarom wordt verzocht.

• Benidormbooking.com behoudt zich het recht voor om prijzen te actualiseren, aanbiedingen en standaardtarieven toe te passen.

• Benidormbooking.com zal de tarieven nooit meer kunnen wijzigen als ze eenmaal zijn gereserveerd.

• Benidormbooking.com is een beheermaatschappij die het werk van bemiddeling tussen de eigenaar en de gast uitvoert.

• Benidormbooking.com stelt klachtenformulieren beschikbaar voor gasten.

• Elk etablissement valt onder zijn interne gemeenschapsregels van eigenaren, dus gasten stemmen ermee in zich aan deze regels te houden. Het niet naleven van deze regels zal reden zijn voor onmiddellijke uitzetting, waarbij de gast het volledige bedrag van de resterende reservering verliest.

• Overschrijding van het aantal personen in overeenstemming met de capaciteit van het appartement is een reden voor uitzetting.

• Accommodaties met parkeerplaats die op internet worden geadverteerd (geen garageplaats), kunnen hun beschikbaarheid in het midden- en hoogseizoen niet garanderen, aangezien beschikbaarheid onder voorbehoud is.

• Benidormbooking.com is niet verantwoordelijk voor etablissementen die werkzaamheden uitvoeren in het laagseizoen, zij zijn onderworpen aan hun interne reglementen zonder de verplichting Benidormbooking.com hiervan op de hoogte te stellen.

• Benidormbooking.com maakt gebruik van externe aanbieders voor kaartverkoop en diensten zoals internet en internationale televisie, dus het is vrijgesteld van elke verantwoordelijkheid in het geval van een storing of fout van een aanbieder. Benidormbooking.com zal de gasthouder van de reservering voorzien van de gegevens van het externe bedrijf voor het geval ze een claim willen indienen.

• De klant vrijwaart Benidormbooking.com van elke verantwoordelijkheid of schade geleden in de accommodatie, hetzij aan de houder van de reservering, hetzij aan een van de gasten.

• De accommodaties hebben chemische reinigingselementen die gevaarlijk zijn voor de gezondheid als ze worden ingeslikt of onjuist worden behandeld Benidormbooking.com is niet verantwoordelijk voor het gebruik ervan door klanten of volwassen of minderjarige gasten. Het gebruik en de behandeling ervan is de enige en exclusieve verantwoordelijkheid van de gasten.

• Benidormbooking.com staat geen huisdieren toe in de meeste accommodaties, en in de accommodaties die zijn toegestaan, moet de gast het type en de kenmerken van het huisdier doorgeven op het moment van boeking. Benidormbooking.com brengt per verblijf een toeslag in rekening voor elke accommodatie die huisdieren toestaat.

 

• Benidormbooking.com levert bed- en badlinnen in alle accommodaties. Als er een handdoek of beddengoed ontbreekt in de beoordeling van het etablissement, wordt dit in rekening gebracht op de creditcard of ingehouden op de contante borg van de gast. Alle accommodatie is aanwezig

Borgtocht

• Voor elke reservering wordt een bedrag tussen € 200 en € 3.000 gevraagd (raadpleeg uw gereserveerde accommodatie) als borg voor eventuele veroorzaakte schade. Deze borg kan worden gestort met een creditcard, door inhouding of in contanten. De borg wordt terugbetaald binnen een periode van maximaal 7 werkdagen, met inachtneming van de wettelijk vastgestelde termijn, zodra is geverifieerd dat er geen schade is veroorzaakt door de gasten. In het geval dat er een inhouding op de kaart is gedaan, wordt deze vrijgegeven van de inhouding, en in het geval dat de borg contant is betaald, wordt deze teruggestort op het rekeningnummer dat u moet verstrekken aan Benidormbooking.com en het zal door de gast de bankcommissies worden betaald als deze bestonden. Als er schade is veroorzaakt door de gasten, zal Benidormbooking.com deze evalueren en het genoemde bedrag inhouden totdat de veroorzaakte schade is gerepareerd of vervangen, waarbij de rest wordt geretourneerd en een factuur wordt bijgevoegd aan de gasten. Als de veroorzaakte schade groter is dan het bedrag dat als borg is gestort, zal Mucha Finca Franchising S.L het volledige bedrag van de reparatie via de rechtbank opeisen, waarbij de gast alle kosten op zich neemt.

• Gasten zijn verplicht Benidormbooking.com op dezelfde dag van binnenkomst op de hoogte te stellen van elk type defect of schade aan het gehuurde, indien aanwezig. Anders zal Benidormbooking.com de gasten kosten in rekening brengen die zijn veroorzaakt door schade aan de gehuurde accommodatie, op het moment van vertrek (uitchecken) zonder voorafgaande kennisgeving. Schriftelijke bijlage van de desbetreffende facturen.

• In geval van schade of verslechtering tijdens het verblijf, zal Benidormbooking.com vragen om een ​​foto en beschrijving via WhatsApp te sturen naar het telefoonnummer dat zal worden verstrekt tijdens het inchecken van de schade of verslechtering, voordat het onderhoudsteam ter reparatie wordt gestuurd. . Benidormbooking.com heeft toestemming van de gast nodig om toegang te krijgen tot het pand om de reparatie uit te voeren. In het geval dat de gast de toegang weigert zonder zijn aanwezigheid om te repareren, zal Benidormbooking.com 30 minuten van tevoren contact opnemen met de gast die persoonlijk bij de accommodatie moet zijn, anders zal Benidormbooking.com de gast bestraffen met 25 € voor onterechte verplaatsing en zal deze reparatie uitstellen totdat het mogelijk is. In het geval van een ernstige panne of een gerechtvaardigd noodgeval heeft Benidormbooking.com toegang tot de accommodatie zonder toestemming van de gasten.

• Als de gast de sleutels verliest, ze binnen laat waardoor ze de hoofdingang niet kunnen openen of ze vergeet in de accommodatie, zal Benidormbooking.com de volgende bedragen in rekening brengen in de borgsom van de gast, afhankelijk van elk gespecificeerd geval: Als de reden verlies is of verkeerde plaatsing van sleutels, zal Benidormbooking.com de volledige kosten van het wijzigen van het slot in rekening brengen, naast kopieën van het gebouwportaalslot en de afstandsbediening of parkeersleutel, indien van toepassing. De kosten voor het vervangen van het slot inclusief arbeid variëren van € 100 tot € 250. De kosten voor het kopiëren van de gebouwportaalsleutel bedragen € 15,- voor de eenvoudige sleutel, € 25,- voor de beveiligingssleutel en € 50,- voor de speciale beveiligingssleutel. De kosten voor het openen van de deur tijdens kantooruren zonder het slot te vervangen zijn € 50,- en buiten kantooruren € 100,-. De kosten voor het openen van de deur tijdens kantooruren met de noodzaak om het slot te vervangen zijn € 50,- bovenop de kosten voor het vervangen van het eerder opgegeven slot en € 100,- bovenop de kosten voor het vervangen van het eerder opgegeven slot buiten kantooruren. Benidormbooking.com zal, indien de gast dat wenst, de specifieke kosten verstrekken voordat hij binnenkomt en tijdens het inchecken, aangezien het verschillende accommodaties zijn en deze hier niet kunnen worden ingesteld, behalve door de prijslijst mee te delen, alle prijzen die in dit punt worden vermeld, zijn exclusief btw.

• Benidormbooking.com levert bed- en badlinnen in alle accommodaties. Als er een handdoek of beddengoed ontbreekt in de beoordeling van het etablissement, wordt dit in rekening gebracht op de creditcard of ingehouden op de contante borg van de gast. Alle accommodaties zijn voorzien van een medium en large handdoek per persoon en accommodatiecapaciteit, matrasbeschermer, onderlaken, laken en dekbed. Het type bed wordt op internet gepubliceerd. Handdoeken kosten €30 en bedlinnen €20 per stuk.

• Het is een verplichting om het appartement netjes op te leveren, zonder afval of etensresten, anders behoudt Benidormbooking.com zich het recht voor om hen te beboeten met € 50 als het appartement bij het uitchecken niet in deze omstandigheden wordt opgeleverd.

• De klant aanvaardt door middel van dit contract de aanvaarding van de uitgedrukte prijzen en de totale prijs van de reservering die is aangegaan via onze eigen website, van elke touroperator, pagina met een online reserveringssysteem of aangesloten bedrijf.